نبایدهای تغذیه در بارداری
- زنان باردار بایستی توجه کنند بهتر است تعداد دفعات تغذیه خود را افزایش دهند و از پرخوری و فشار به رودهها جلوگیری نمایند زیرا به رحم فشار وارد میکند و باعث یبوست میشود.
- شیرینیهای تازه و خامه دار و پرخوری موجب سنگینی شکم مادر باردار میگردد.
- حتیالمقدور از خوردن نمک اجتناب کنید بخصوص در سه ماه آخر بهتر است نمک مصرف نکنید.
- غذاهای تند مزه یا تلخ مزه استفاده نکنید.
- خوردن گوجه فرنگی سبب ناقص الخلقه شدن کودک میشود و بهتر است زیاد مصرف نکنید.
- ماست ترش برای خانمهای باردار توصیه نمیشود.
- مصرف برخی از موارد فرزند را دچار اگزما میکند. مانند غذاهای تند، ادویهجات، خمیردندان با اسانس زیاد
- بطور کلی برخی از غذاها را بهتر است مصرف نکنید. مانند غذاهای مانده، کنسروها، افراط در خوردن ادویهجات، چای پررنگ، غذاهای چرب و سرخ کردنیها، خیارشور، آجیل، سوسیس و کالباس و قهوه