نبایدهای تغذیه در بارداری

نبایدهای تغذیه در بارداری

  1. زنان باردار بایستی توجه کنند بهتر است تعداد دفعات تغذیه خود را افزایش دهند و از پرخوری و فشار به روده‌ها جلوگیری نمایند زیرا به رحم فشار وارد می‌کند و باعث یبوست می‌شود.
  2. شیرینی‌های تازه و خامه دار و پرخوری موجب سنگینی شکم مادر باردار می‌گردد.
  3. حتی‌المقدور از خوردن نمک اجتناب کنید بخصوص در سه ماه آخر بهتر است نمک مصرف نکنید.
  4. غذاهای تند مزه‌ یا تلخ مزه‌ استفاده نکنید.
  5. خوردن گوجه فرنگی سبب ناقص الخلقه شدن کودک می‌شود و بهتر است زیاد مصرف نکنید.
  6. ماست ترش برای خانم‌های باردار توصیه نمی‌شود.
  7. مصرف برخی از موارد فرزند را دچار اگزما می‌کند. مانند غذاهای تند، ادویه‌جات، خمیردندان با اسانس زیاد
  8. بطور کلی برخی از غذاها را بهتر است مصرف نکنید. مانند غذاهای مانده، کنسروها، افراط در خوردن ادویه‌جات، چای پررنگ، غذاهای چرب و سرخ کردنی‌ها، خیارشور، آجیل، سوسیس و کالباس و قهوه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید