صفحه نخست › انجمن ها › تعامل مادران › ایدهپردازی/ترویج فرهنگ غدیر
-
نویسندهنوشتهها
-
adminمدیرکل
با سلام و احترام
ضمن عرض تبریک بمناسبت عید قربان و پیشاپیش عرض تبریک بمناسبت عید غدیر،
با توجه به تجربه شما مربیان محترم و اهمیت واقعه غدیر و لزوم ترویج فرهنگ غدیر، شما برای مهد/مرکز خود و نوآموزان چه ایده هایی دارید؟
نشر ایده در آستانه عید غدیر، نوعی تبلیغ و ترویج فرهنگ غدیر است.سمیه یوسفیمیهمانباسلام واحترام خدمت شما
بنده برای نوگلان مهدوپیش دبستانی ام گیفت نمدی تهیه میکنم به همراه یک عیدی کوچک وهمچنین درمهدجشن میگیرم ازمولودی خان دعوت میکنم به مهدبیاییدوبرای بچه هااجراداشته باشدحتماازمادرهادعوت میکنم که دراین جشن حضورداشته باشندهنگامی که کیک راواردکلاس میکنم داستان غدیررابرای بچه تاتعریف میکنم وبه آنهامیگم این یکی ازعیدهای بزرگ ما عیدامامت وتاهمیشه که زنده هستیم بایداین روزبزرگ راجشن بگیریممعصومه برزنونیمیهمانبا سلام و تبریک اعیاد من هم چند سال هست که برای بچه ها تو مهد جشن می گیرم حتی تبلیغ می کنم تا بچه های محل تو این جشن بزرگ شرکت کنند برنامه های شاد و جذابی توسط عمو روحانی اجرا میشه پذیرایی و جایزه هم به بچه ها اهدا می کنیم ضمنا کاربرگ هایی با مضمون های غدیر و رسالت و اهمیت این عید چاپ میشه و بین همه ی بچه ها توزیع میشه با همکاری خانواده هایی که ماشین دارند ماشین ها رو تزیین می کنیم و کارناوال شادی تو خیابان به راه میفتن
Mohaddeseمیهمانسلام.
بنظرم برپایی ایستگاه صلواتی با مشارکت نوآموزان، تجربه خوبی هست…
عیدی دادن به همه تو آموزان ولو مختصر نیز سنت خوبیست…بهاره درویشیمیهمان••ویژه برنامه غدیر برای خردسالان••
پرده خوانی غدیر
تواشیح
پذیرایی،خنکای رنگی رنگی
اهدای عیدی با ترویج غدیر
نقش حنا روی دست دختران
پیش دبستانی فاطمةالزهرا(س)_استان هرمزگان،بندرعباس
بهاره درویشی -
نویسندهنوشتهها